Senioři z Domova na pahorku poseděli u cimbálovky a burčáku

0
354

Litoměřice – Litoměřický Domov na Dómském pahorku, který provozuje Charita Litoměřice, pro své klienty  před několika dny uspořádal improvizované vinobraní. Senioři mohli ve společenském sále Domova ochutnat letošní burčák a u muziky si užít krásné podzimně laděné odpoledne.

 „Z místní vinotéky jsme sponzorským darem obdrželi demižón světlého burčáku, který vyrobilo vinařství Ladislav Pošík, Klášterní vinné sklepy Litoměřice. Klienti, kteří projevili zájem, mohli burčák ochutnat, něco malého k tomu zakousnout, a především si popovídat se sousedy a personálem. Účast byla hojná, senioři i s nadšením zpívali,“ prozradila sociální pracovnice Domova na Dómském pahorku Iveta Šerberová.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Noc literatury letos opět představila evropské autory
Další článekLITOMĚŘICE: Den životního prostředí navštívili lidé všech generací
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno