Úterý, 23 dubna, 2024
8.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceŠtětíŠTĚTÍ: SK Štětí - FK Olympie Březová 2:1 - 25. 9. 2021

ŠTĚTÍ: SK Štětí – FK Olympie Březová 2:1 – 25. 9. 2021

VIDEO: SK Štětí – FK Olympie Březová

2:1(0:0)   9. kolo   25.9.2021

Po 2 venkovních utkáních se fotbalisté SK Štětí představili opět na domácím trávníku. Až z dalekého okresu Sokolov přijel do Štětí 3. tým tabulky FK Olympie Březová, která nastoupila ve žluto černých dresech.

(9:23) I když hosté v úvodu utkání byli aktivnější tak to byl David Čada, který vlétl do vápna Březové, k nějakému kontaktu s obráncem tam došlo, ale kopal se jen roh.

(20:50)I druhou příležitost otevřít skóre měli domácí. Po centru Jiřího Vacka z volného přímého kopu hlavičkoval Tomáš Belák, ale u tyče číhal gólman Tomáš Martinec a byl z toho zase jen roh. (25:07) Svědky nepříjemného zranění byli diváci v polovině poločasu. Koleno Jiřímu Poupětovi nevydrželo a (45:10)dokonce musela přijet záchranka. Přejeme brzký návrat na trávník. (26:58) Hosty to nezlomilo a v minutě 28. Roman Body rýsoval střelu k bližší tyči, kde čekala náruč domácího gólmana Václava Sailer. (29:38) Volnou D1 našel ve středu štětstké obrany střídající Daniel Dema. Cílovým místem byla štětstká branka, ale míč tam nezaparkoval. (32:37)David Čada bránil i útočil, byl jeden z nejaktivnějších a ve 33. minutě se před ním otevřela prázdná branka, ale dostal se do hodně ostrého úhlu. (40:41) 4 minuty před změnou stran se do akce dostal opět David Čada ale po centru a hlavičce Tomáše Beláka se míč správným směrem nevydal. (57:02) Skóre se měnilo až po změně stran. Matěj Kravar se nerozpakoval, opřel se do míče z dobrých 30 metrů a hosté rázem vedli 1:0. (65:36) Březová mohla náskok ještě navýšit z volného přímého kopu, ale pokus nejlepšího střelce dosavadního průběhu divizní soutěže s 9 brankami Pavla Veselého vytěsnil štětstký brankář na roh.(71:22) Čas utíkal. Střelu Muamera Mešiče z volného přímého kopu v 72. minutě zastavila zeď a byl z toho jen roh. (82:22) Radost domácích mohla vypuknout 8 minut před koncem. Míč létal z jedné strany na druhou, až se objevila noha střídajícího Lukáše Janovského a bylo srovnáno na 1:1. Hosté protestovali, že míč byl již pod kontrolou gólmana, a tak posuďte sami, kde byla pravda. (87:20)Nebyl to, ale ještě konečný účet zápasu. 3 minuty před koncem David Mencl předložil balón Jiřímu Neumanovi a pak už mohl propuknout gejzír radostí domácích, kteří šli do vedení2:1. (92:49) Hostující Daniel Nimrichter ještě zkoušel ve 3. minutě nastavení aspoň vyrovnat, ale přesnost zakončení z volného přímého kopu chyběla a vítězství slavili domácí.

  Po 9. odehraných kolech patří Štětí se 14 body 8. místo v divizní tabulce. První jsou s 22 body stále FK Neratovice-Byškovice a naposledním 16. bez bodu je TJ Tatran Rakovník.

    Už v úterý 28. září v den státního svátku, čeká SK Štětí  doma v 10:15 předehrávka 15. kola. Do Štětí přijede atraktivní soupeř SK Kladno. Určitě stojí za to se přijít na hřiště podívat a fandit.          

Branky: Lukáš Janovský, Jiří Neuman

Sestava: Václav Sailer-David Čada, Michal Obrtlík, Rudolf Slanička, Jiří Vacek-Tomáš Belák

               (90. Pavel Fary), Ondřej Černý (61. Petr Kovařík), Muamer Mešič, Patrik Škoda (71.

               Lukáš Janovský), David Mencl- Jiří Neuman         

Připraveni: Marek Polák

Trenér: Josef Jarolím  Vedoucí: Jan Tyle

Rozhodčí: Pavel Štrincl, Lukáš Langmajer

Delegát: Martin Prislupský 

Hlavní pořadatel: Václav Švancar   180 diváků            

Autor: Milan Plíšek, SK Štětí

- Naši partneři -
Zuzana Ransdorfová
Zuzana Ransdorfová
Reportérka a kameramanka KTV Štětí. Střih reportáží ze Štětska.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -