Pohoda v týdnu zve například na oblíbený smažák nebo na jahodové knedlíky

0
67

Litoměřice – Gaastrocentrum Pohoda v Litoměřicích vaří pro všechny a všem, kteří na to během pracovního týdne mají čas. Každý všední den se tady můžete najíst za sympatických 72,- Kč. Na výběr je přitom z pěti jídel. I závěr měsíce září bude v jídelnách Pohody pestrý a zajímavý.

V pondělí 27. září si můžete dát klasiku, která nikdy nezklame – guláš s knedlíkem. V nabídce je také znojemská pečeně s dušenou rýží, kuřecí salát s broskví nebo vepřenky s bramborem a oblohou. Návrat do dětství by mohly pro mnohé znamenat opečené škubánky s mákem. Pondělní polévka bude risi-bisi.

V úterý 28. září je svátek, ale už ve středu 29. září si v některé z jídelen   Gastrocentra Pohoda můžete dát zapečené brambory se smetanou, česnekem, zeleninou a sýrem.  Své příznivce si určitě najde i koprová omáčka s knedlíkem  a  vařeným vejcem. Těstovinový salát s kuřecím masem je klasika, která chutná vždycky. Pro náročné strávníky bude připraven naháč z Vysočiny – jedná se masový závitek plněný masovou směsí. Podávat se k němu bude špenát a bramborový knedlík.  A pokud jste si do teď nevybrali, vsaďte na debrecínskou pečeni s těstovinou. Polévka bude ovarová s kroupami.

Ve čtvrtek 30. září je v nabídce krůtí maso na paprice s rýží. Smažené rybí filé s bramborovou kaší bude určitě taky chutnat. V sekci lehčích jídel je tentokrát kuřecí salát s hruškou. Milovníci sladkých jídel určitě ocení rýžový nákyp s ovocem . A své příznivce si určitě najde i játra na slanině s knedlíkem. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

V pátek 1. října jsou hlavním tahounem nabídky jahodové knedlíky s tvarohem. Potěší ale určitě také španělský ptáček, který bude tentokrát z vepřového masa. Dát si k němu můžete knedlík. Určitě se ovšem najdou i tací, kteří nepohrdnou smaženým sýrem. Evergreen českých restaurací a jídelen budou na Pohodě podávat s bramborem a tatarkou. A klasické je i další jídlo páteční nabídky – rizoto z kuřecího masa a sýrem, ke kterému si můžete dát červenou řepou. Lehčí jídlo zastupuje těstovinový salát s tuňákem. Polévka bude v pátek zelná s klobásou.

Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin. Více informací najdete ZDE.

Jídelnu Gastrocentra Pohoda najdete v ulici Žižkova , Na Vinici 2244 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí.

- Naši partneři -
Předchozí článekFOTOREPORTÁŽ – Žernosecké vinobraní objektivem Karla Pecha
Další článekVáclavskou poutí bude tradičně žít celé město
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno