Pondělí, 6 května, 2024
12.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKeramikafé Dlouhánka pořádá „Hlínování pro děti“

Keramikafé Dlouhánka pořádá „Hlínování pro děti“

Litoměřice – Litoměřická Keramická kavárna Dlouhánka přichází se zbrusu novým projektem – v letošním roce vůbec poprvé pořádá „Hlínování pro děti.“  Kurz, který bude probíhat od 29. září každou středu – až do 15. prosince – je určený pro děti od šesti let. Mladší zájemci ovšem mohou v doprovodu rodičů dorazit také.

Lekce začíná vždy v 15 hodin. Na všechny děti čeká hodinka tvoření a seznamování se s keramickou hlínou. V rámci kurzu si děti vyrobí například vlastní keramický hrneček.

Výpaly všech výrobků jsou v ceně kurzu (2500,- Kč za deset lekcí). Pokud nebude plná kapacita, děti je možné přihlašovat také na jednotlivé dny.

Více informací najdete ZDE.

Případně se nebojte napsat na alena.bachova@email.cz nebo zavolat na 602 260 102. Pokud se nedovoláte, napište SMS – majitelka Dlouhánky Alena Bachová zřejmě zrovna tvoří něco z hlíny. Ozve se Vám zpět!

KERAMIKAFÉ DLOUHÁNKA je i NA FACEBOOKU – stačí kliknout TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -