Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceOktoberfest bude letos i v Litoměřicích

Oktoberfest bude letos i v Litoměřicích

Litoměřice – Živá hudba po celý den, speciality bavorské kuchyně a výborné pivo – takový bude Oktoberfest v Litoměřicích. Ve městě ho tuto sobotu 25. září od 11 hodin pořádá Pivovarská dílna –hospůdka v centru města. Festival dobrého jídla a pití podnik po vzoru Mnichova pořádá už podruhé.

Kdo přijde v originálním kostýmu, dostane 10% slevu na celou útratu.

Z bohaté nabídky  v rámci speciálního menu vybere každý. Ochutnat můžete třeba uzené koleno se smetanovým křenem, smažený telecí řízek s bavorským bramborovým salátem, dozlatova pečené kukuřičné kuře s tyminánem a citrónem a celou řadu dalších dobrot.

Na čepu bude PAULANER OKTOBERFESTBIER 13°, PILSNER URQUELL nefiltrovaný, LITOMĚŘICKÝ KALICH 11° a LITOMĚŘICKÝ ČERNÝ OREL 13°. Rezervace míst na telefonu 722 939 930.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -