Pondělí, 6 května, 2024
13.7 C
Litoměřice
DomůSportBěh do strmého vrchu se vydařil i po koronapřestávce

Běh do strmého vrchu se vydařil i po koronapřestávce

LEVÍN – Rok nepustil čínský netopýr křížený s pásovcem natěšené běžce na 483,153m dlouhou trať s úctyhodným převýšením 62 m mezi Horním Vysokým a Levínem. Ale dočkali jsme se. Postupně se na trať vydalo 148 věrných a natěšených milovníků aktivního pohybu a bylo znát, že během vynucené pauzy borkyně, borci a borčata nezaháleli a k vidění byly velmi zajímavé sportovní výkony.

Odměnou se jim stal kvalitní závod, krásné počasí, tradičně chutné občerstvení a neméně tradičně kvalitní produkce kapely Kovaříci. Co si po takové době přát víc, že? 

No přece odměnu pro vítěze. Odměny byly.  Mezi dětmi si tu nej užil Šimon Čech. Holkám záda ukázala Tereza Hrnčířová, klukům zase Honza Minařík. V kategorii veteránek se předvedla Věra Suchánková a po letech změnu na stupni nejvyšším mezi veterány nám zařídil Petr Hromas. Tradičně našlapanou kategorii žen pro sebe rozhodla Petra Hendrychová. Změna je změna a cena nejvyšší – Levínský kocour (tentokrát modrý) se ocitl nad hlavou Míši Zycha, muže nejrychlejšího.

Letošní, sloučený (30./31.), ročník je úspěšně za námi. Doufejme, že i příští rok narušíme levínský poklid během, fanděním, hudbou a 32.ročníkem vůbec.

AUTOR: Radim Novák, Tiskový mluvčí Organizačního výboru Běhu do Strného vrchu

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -