Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceVinobraní do Litoměřic přinese dopravní omezení. Kde zaparkujete?

Vinobraní do Litoměřic přinese dopravní omezení. Kde zaparkujete?

Litoměřice – Od pátku 17. září od sedmi hodin ráno do neděle 19. září do 14 hodin bude z důvodu pořádání akce Vinobraní 2021 organizované Městskými kulturními zařízeními v Litoměřicích dočasně upraven provoz ve vybraných částech okolí Mírového náměstí.

V centru bude platit zákaz zastavení v ulicích Dlouhá, Vavřinecká, Kapucínská, Kapucínské náměstí, Mostecká, Zítkova, Novobranská, Lidická, Okružní, 5. května, Dominikánské náměstí, Mírové náměstí, Velká Dominikánská, Jezuitská, Krajská, Tyršovo náměstí a Michalská.

Uzavřena budou parkoviště U Hvězdárny, za Parkem Václava Havla a při ulici Na Valech poblíž soudu. Rezidentům bude na parkovištích u soudu parkování povoleno. Vjezd na náměstí pro zásobování bude v sobotu dovolen od 7 do 10 hodin. Ulice Lidická, Novobranská, Dlouhá od kostela Všech svatých a Jezuitská budou uzavřeny.

Návštěvníci vinobraní mohou zaparkovat vozidlo na parkovišti u koupaliště, na Lodním náměstí, pod Tyršovým mostem, u autobusového a vlakového nádraží Město a na parkovišti v ulici Na Valech 2232 (u obchodu s jezdeckými potřebami).

„Chtěli bychom touto cestou požádat veřejnost o trpělivost a shovívavost. Věříme, že radost z toho, že se po náročné covidové době opět smí pořádat kulturní akce, převáží nad případnými komplikacemi,“ řekla Michaela Mokrá, ředitelka MKZ Litoměřice.

Toto je tisková zpráva MKZ Litoměřice.

Autor: Daniela Kekrtová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -