Středa, 24 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDěti„O dopravě hravě zdravě“ tuto neděli na Střeleckém ostrově

„O dopravě hravě zdravě“ tuto neděli na Střeleckém ostrově

Litoměřice – Litoměřice se připojily k Evropskému týdnu mobility, a při té příležitosti Zdravé město pořádá zábavné odpoledne plné her a soutěží (nejen) pro rodiče s dětmi.  Akce nazvaná „O dopravě hravě zdravě“ se koná tuto neděli 19. září od 14 hodin na Střeleckém ostrově v Litoměřicích.

 Čeká na vás např. jízda zručnosti,  handbike, stanoviště Policie ČR a městské policie, zvířátka z Adélčina dvorečku, výtvarný workshop a jiné soutěže, které budou zaměřeny na téma dopravy a bezpečnosti. Od17 hodin zahraje skupina Nestel postel. Novinkou letošního ročníku je stanoviště BESIP a kamion s řidičem, který si budete moci prohlédnout a vyzkoušet si, jaký rozhled má řidič kamionu.

Na místě bude k dispozici i občerstvení. Pro děti jsou za splnění úkolů připraveny odměny.

Na akci vás sveze autobus MHD. Jede ve stejnou dobu po stejné trase jako na plakátech a je označen plakátem akce: U Kapličky ve 13.20 a 14.00 hod., U lávky ve 13.22 a 14.02 hod., Pokratické závory ve 13.25 a 14.05 hod., Horní nádraží ve 13.30 a 14.08 hod., Radnice ve 13.35 a 14.15 hod., Střelecký ostrov ve 13.45 a 14.25 hod., zpět jedna jízda v opačném pořadí v 18 hodin.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -