Neděle, 12 května, 2024
15.1 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaTřicetiletá žena nakupovala v Litoměřicích oblečení a zapomínala ho platit

Třicetiletá žena nakupovala v Litoměřicích oblečení a zapomínala ho platit

Litoměřice – Litoměřičtí policisté šetří případ krádeže v prodejně se sportovním zbožím. Třicetiletá žena dne 4. září v odpoledních hodinách v prostoru prodejny odcizila dvě dámské bundy a jednu pánskou bundu.

Vzhledem k tomu, že si jejího chování všimli zaměstnanci prodejny a zalarmovali policii, tak byla tato žena i s odcizeným zbožím zadržena na Tyršově mostě. Policisté zboží zajistili a vrátili na prodejnu.

Při vyhodnocování záznamů ovšem zjistili, že toto nebyla její první krádež. Dne 1.9. v té samé prodejně odcizila rovněž několik bund a bez zaplacení prošla přes pokladny. Žena tímto způsobem „nakoupila“ za 13 544 korun.

Vzhledem k tomu, že to není její první počin a v minulosti byla již za obdobnou trestnou činnost odsouzena, tak jí v současné době hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Autor: Veronika Hyšplerová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -