Sobota, 4 května, 2024
17.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda tento týden nabídne i šišky s mákem a kuřecí roládu

Gastrocentrum Pohoda tento týden nabídne i šišky s mákem a kuřecí roládu

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda, které v Litoměřicích provozuje hned tři jídelny, s příchodem nového školního roku nezdražuje a začalo opět vařit rovnou pět hlavních jídel.  Naobědváte se tady za 72,- Kč. Polévka je pochopitelně samozřejmostí.

V pondělí 6. září bude ďábelská kuřecí směs s těstovinami, zeleninový karbanátek s uzeným masem a bramborem a protýkaná vepřová pečeně s rýží. Své příznivce si určitě najdou také bramborové šišky s mákem a příznivci lehčích jídel by si mohli pochutnat na těstovinovém salátu s kuřecím masem. Pondělní polévka je květáková.

V úterý 7. září si přijďte pro moravského vrabce se zelím a bramborovým knedlíkem. Bude i kuřecí roláda s bramborovou kaší a bulgurové placičky se zeleninovou oblohou. Nezklamou ani játra pana starosty s dušenou rýží. V sekci lehčích jídel tentokrát najdete čočkový salát. Úterní polévka je ovarová s kroupami a uzeným masem.

Ve středu 8. září je polévka drůbková s nudlemi. Pokud jde o hlavní jídla, v nabídce je vepřová pečeně s dušenou rýží  a maminčino kuře s těstovinou. Radost určitě udělá i klasika v podobě zeleninového rizota s houbami a sýrem. Kdo si doteď nevybral, možná ocení bramborový závin se špenátem nebo kuřecí salát s paprikou a fazolemi.

Ve čtvrtek 9. září si můžete dát smažené rybí filé s bramborovou kaší nebo čočku nakyselo s párkem a okurkou. K mání bude také vepřová kotleta na žampionech s knedlíkem a fazolové lusky na smetaně s bramborem. Zeleninový salát s hermelínem a kuskusem potěší příznivce lehčích jídel. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s masovými noky.

Závěr pracovního týdne – tedy pátek – tradičně patří hlavně milovníkům sladkého a příznivcům návratů do dětství. Hlavním tahounem nabídky je 10. září jsou totiž dukátové buchtičky s vanilkovým krémem. Pokud sladká jídla nejsou Vaším favoritem, ochutnejte třeba svíčkovou nebo si dejte kuřecí řízek v kukuřičných lupínkách s bramborovou kaší. Zapečené těstoviny s uzeninou a červenou řepou si určitě také najdou své příznivce. Těstovinový salát s kuřecími nugetkami se na Pohodu pro svou oblíbenost stále vrací. Páteční polévka je jihočeská kulajda.

Obědy se v jídelnách Gastrocentra Pohoda vydávají od 10.30 do 14 hodin.

Jídelny najdete v ulicích Žižkova 2, Na Vinici 2244 a v průchodu vedle Městského úřadu na Mírovém náměstí.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -