Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Do Litoměřic přijede OČKOBUS!

Do Litoměřic přijede OČKOBUS!

Litoměřice – Chcete se nechat očkovat proti koronaviru, ale očkovací centrum je od Vás příliš daleko nebo dosud nebyla příležitost? Chcete se poradit o očkování s fundovaným odborníkem? Využijte toho, že do Litoměřic přijede OČKOBUS!

Speciální autobus, ve kterém je možné nechat se proti koronaviru naočkovat bez předchozí registrace a bez čekání bude parkovat na litoměřickém výstavišti Zahrada Čech a to od pátku 10. do středy 15. září. Naočkovat Vás mohou denně od 10 do 17 hodin.

V OČKOBUSU se očkuje vakcínou Janssen od firmy Johnson & Johnson. Očkování touto vakcínou se skládá pouze z jedné dávky. S sebou kartičku pojištěnce a občanský průkaz.

OČKOBUS najdete na výstavišti Zahrada Čech v sektoru B – vlevo od hlavního pódia (pavilon E).  V tomto termínu totiž na litoměřickém výstavišti probíhá pdzimní Zahrada Čech.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -