Pondělí, 6 května, 2024
14.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceTento víkend proběhne 67. Litoměřická regata s mezinárodní účastí

Tento víkend proběhne 67. Litoměřická regata s mezinárodní účastí

Litoměřice – V sobotu 28. srpna a v neděli 29. srpna 2021 pořádá VK SLAVOJ Litoměřice společně s Českým veslařským svazem na Střeleckém ostrově již 67. Litoměřickou veslařskou regatu s mezinárodní účastí, která je současně Přeborem okresu Litoměřice. Závodní dráha na Labi bude připravena pro pět lodí na tratích 2 000 metrů a 1 500 metrů, pro šest lodí na tratích 1 000 metrů, 500 metrů a 300 metrů. Starty jsou volné.

Závody jsou otevřené všem sportovcům registrovaným v Českém veslařském svazu a dále pro kluby ze zahraničních federací. Závody Masters jsou součástí Litoměřické regaty. Medailemi budou oceněny i druhé a třetí posádky finále A, a to v kategoriích žactva a dorostu.

V rámci Litoměřické regaty budou ohodnoceni všichni vítězové sobotních rozjížděk, dále vítěz finále B a finále C.

Porada zástupců oddílů a následně porada rozhodčího sboru se uskuteční v pátek 27. srpna 2021 v 18:00 v loděnici pořadatele, stejně tak kontrola náležitostí. Všechny posádky startují na vlastní nebezpečí, a proto musí dodržovat plavební řád a dbát pokynů pořadatele.

V sobotu po ukončení závodů (tedy od 19.00 hodin) proběhne tradiční posezení s hudbou v areálu VK Slavoj Litoměřice. V případě nepříznivého počasí se akce přesune do sálu místní loděnice. 

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -