Úterý, 30 dubna, 2024
13.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloFrantišek blázen – pozvánka na benefiční divadelní představení

František blázen – pozvánka na benefiční divadelní představení

ROUDNICE NAD LABEM – Humanitární sdružení PERSPEKTIVA, se sídlem v Roudnici n/L, ve spolupráci s nadací Divoké husy pořádá v pátek 27.8. pro divadelní příznivce benefici. Představení proběhne od 18ti hodin v kinosále TJ Sokol Roudnice n/L. Cílem akce je zajistit finanční podporu na nákup osobního automobilu s nájezdovou plošinou pro klienty služby sociální rehabilitace. Za všechny se vyjadřuje tělesně postižená klientka Katka: „svozová služba by mi pomohla, že bych mohla jezdit na akce, kam se teď nedostanu. A také když je sníh nebo mokro, tak od autobusové zastávky, která je na kopci, se dostat do Domečku“ (pozn.: místo poskytování služby). Do této doby záměr finančně podpořili město Roudnice n/L, nadace Konto bariéry, několik místních firem a soukromých dárců. Nadace Divoké husy garantuje možnost zdvojnásobení výtěžku z akce až do výše 60ti tis. Kč.

Samotné představení je autorskou „one man show“ herce Jana Horáka, step, body-drum a vyprávění o životě a smrti velikého showmana a světce Františkovi z Assisi. Příběh se inspiruje u jarmarečních vypravěčů, u začátků commedie dell arte a hledá vyjádření, které je zábavné pro dnešního diváka. Vstupné je dobrovolné. Všichni jsou srdečně zváni!

Nezisková organizace Humanitární sdružení PERSPEKTIVA, z.s. poskytuje od roku 2012 službu sociální rehabilitace pro klienty s tělesným postižením, mentálním postižením, kombinovaným postižením nebo s chronickým duševním onemocněním. Služba má ambulantní a terénní část. Více na www.perspektiva-roudnice.cz, případně na www.facebook.com/perspektivaroudnice

AUTOR: Mgr. Jan Kožešník, ředitel organizace

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -