Pátek, 3 května, 2024
12.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiHistorický jarmark v Úštěku už tuto sobotu

Historický jarmark v Úštěku už tuto sobotu

Úštěk- Více než 200 řemeslníků a vystupujících, sedm parádních scén, rytíři, chůdaři a dobová hudba – tak bude vypadat letošní Historický jarmark v Úštěku. Koná se už tuto sobotu 21. srpna a rozhodně Vás nezklame. Program začíná už v 9 hodin ráno a bude končit ohňostrojem v deset večer.

Na náměstí vyroste velké dobové tržiště, na kterém se představí keramici, skláři, perníkáři, výrobci šperků a mnoho dalších. Chybět nebudou ani pouliční umělci – flašinetář, harmonikář, divadlo na chůdách, kejklíři, středověká hudba v podání kapely Řemdih, rytířské souboje a mnoho dalšího.

Bude i koutek s živými zvířátky, dílničky pro děti, scéna s loutkovými pohádkámi v Kulturním domě, historický kolotoč a střelnice a možnost jízdy na koních a ponících.

V 11.00 na náměstí dorazí i sám Karel IV. s chotí a svou družinou. Chybět nebudou ani dvorní dámy a včele všeho dění budou bubeníci.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -