Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDětský čtvrtek tentokrát s fotbalem a Cirkusem plným loutek

Dětský čtvrtek tentokrát s fotbalem a Cirkusem plným loutek

Litoměřice – Dětské letní čtvrtky pomalu míří do svého letošního finále. Ten předposlední, který v atriu a ve foyer Kulturního a konferenčního centra Litoměřice proběhne 19. srpna, nabídne setkání s fotbalisty FK Litoměřicko a také Cirkus plný loutek, se kterým přijede Divadlo eMilion.

Program začíná v 17 hodin. Pro děti jsou připravené obratnostní soutěže a pohybové hry. Přijďte se přesvědčit, že fotbal už dávno není  sport jenom pro kluky!

Stálicí programu už jsou výtvarné dílničky – nebudou chybět ani tentokrát.

V 18 hodin startuje představení – vstupné 60,- Kč.

Tentokrát přijďte na Divadlo eMilion – přiveze cirkus plný loutek. Na diváky čeká téměř hodina zábavy! K vidění budou: fakír a jeho dvě tanečnice, divocí psíci, stepaři ze Skotska, krásná akrobatka, drezůra koní, žena  zvedající těžká břemena, kouzelná bedna a… mnoho dalšího.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -