Pondělí, 29 dubna, 2024
14.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePohoda tento týden vaří kuře s nádivkou a vdolečky s tvarohem

Pohoda tento týden vaří kuře s nádivkou a vdolečky s tvarohem

Litoměřice – Neztrácejte v létě čas vařením! Gastrocentrum Pohoda, které v Litoměřicích provozuje hned tři jídelny, má i na tento týden velmi bohatou a lákavou nabídku. Každý den tady vaří čtyři hlavní jídla a jednu polévku, přičemž se najíte za 72,- Kč. Obědvat můžete na místě, nebo i doma – jídlo Vám dají i do vlastních nádob. Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin.

V pondělí 16. srpna  si můžete dát pikantní guláš Samuraj s těstovinami nebo čevapčiči s bramborem a zeleninovou oblohou. Nezklame ani kežmarská pečeně s knedlíkem. Z lehčích jídel je v pondělí k mání kuřecí salát na broskvích. Pondělní polévka je pórková s vejcem.

V úterý 17. srpna bude slepičí polévka s nudlemi. „Na dračku“ půjde v tento den určitě kuřecí kung-pao s rýží. Bude i klasika české kuchyně – oblíbené šunkofleky s červenou řepou – a chutnat by mohla i smažená játra s bramborem a tatarskou omáčkou. Lehčí jídla v úterý zastupuje bulgur salát s kuřecím masem.

Ve středu 18. srpna si nenechte ujít bramborák s masovou směsí. Bude i sedlácký vrabec se zelím a knedlíkem. Své příznivce určitě najde také lázeňský špaček těs bramborovou kaší – jedná se o šišku z mletého masa, která je plněná klobásou. Pokud jste si do teď ze středeční nabídky nevybrali, vsaďte na klasiku – těstovinový salát s kuřecím masem. Středeční polévka je hrachová s houskou.

Ve čtvrtek 19. srpna si můžete dát pečené kuře s nádivkou a bramborem nebo plněné bramborové knedlíky se špenátem. Bude také kuřecí salát s hruškou a frankfurtská pečeně s rýží. V nabídce pochopitelně nechybí ani polévka, která bude tentokrát hovězí zeleninová s játrovými noky.

Pracovní týden uzavře v pátek 20. srpna kuřecí řízek v jogurtu s bramborovou kaší a rajská omáčka s hovězím masem a knedlíkem. V pátek pochopitelně nechybí ani jídlo pro milovníky sladkého – tentokrát budou bavorské vdolečky s povidly a tvarohem. Ze salátových jídel dojde na těstovinový salát s tuňákem. Páteční polévka je gulášová.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete na Mírovém náměstí (v průchodu vedle městského úřadu) a dále v litoměřických ulicích Na Vinici 2244 a Žižkova 2.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -