Pátek, 3 května, 2024
14.2 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoFilm „Spící město“ v letním kině představí osobně jeho tvůrci

Film „Spící město“ v letním kině představí osobně jeho tvůrci

Litoměřice – Ve čtvrtek 19. srpna přichází do kin český mysteriózní thriller „Spící město.“ Film natočený podle stejnojmenné knihy Martina Vopěnky  zažije svoji chvilku slávy i v Litoměřicích. V pátek 20. srpna totiž tvůrci filmu a představitelé hlavních rolí dorazí do letního kina na Střeleckém ostrově. Beseda začíná ve 20.30 hodin.

Dorazí na ni spisovatel Martin Vopěnka, režisér Dan Svátek, koproducentka Miroslava Masaříková, herec Tomáš Měcháček, Jarek Hylebrant a hlavní dětští představitelé.

Samotná projekce filmu začne zhruba ve 21.15.

Film „Spící město“ se natáčel loni v červnu v jižních Čechách. Snímek vypráví příběh dětí, kterým zničehonic usnuli všichni rodiče, a nebylo možné je probudit. Děti se tak musí postarat samy o sebe a čelit nebezpečí v podobě některých dospělých, kteří zůstali vzhůru, protože své vlastní děti nemají.

Lístky na projekci v litoměřickém letním kině si můžete koupit ZDE.

Promítá se za každého počasí.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -