Čtvrtek, 18 dubna, 2024
4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiOpárenská kecka už podruhé pobaví nejen rodiče s dětmi

Opárenská kecka už podruhé pobaví nejen rodiče s dětmi

Litoměřicko – Krejchee Production, obec Malé Žernoseky a společnost AŽD zvou na druhý ročník turisticko-zábavné akce, kde si na své přijdou malí i velcí turisté i neturisté. Akce, kterou během prvního ročníku navštívily stovky lidí, zavede účastníky na jedno z nejhezčích míst Českého středohoří.

„Nenáročné trasy pro rodiny s prcky nejsou jen nudným výletem, ale jsou zpestřené řadou zajímavých soutěží a aktivit,“ říká pořadatel Vojtěch Krejčí. V Opárenském údolí mezi Opárnem a Malými Žernosekami totiž návštěvníci neminou interaktivní stezku s úkoly pro děti i dospělé.

„Na pěti stanovištích si zkusíte chůzi po lanové lávce, rybaření v Opárenském potůčku, střelbu z luku, poznávačky zvířat a rostlin nebo lesní opičí dráhu,“ dodává Krejčí.

Nejkratší trasu bude možné začít jízdou malebným údolím vláčkem Švestkové dráhy, linkou T4 společnosti AŽD.
Více informací (a registrace) ZDE.

Text: Jan Štok

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -