Očkovací centrum na litoměřickém výstavišti končí

0
889

Litoměřice – Očkovací centrum na výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích dnes končí provoz a stěhuje se zpět do areálu nemocnice. Provozní doba pro registrované zájemce bude ve všední dny od 15 do 20 hodin (s posledními registracemi v 19.15 hodin), o víkendu pak od 8 do 17 hodin.

„Opět bude tedy možné se v nemocnici otestovat i naočkovat. S vakcinací začínáme hned v sobotu 7. srpna,“ potvrdil Radek Lončák, ředitel zdravotní péče Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Litoměřice, o.z.

„Přesun očkovacích míst z velkokapacitních center zpět do nemocnic ve městech jsme avizovali již při zahájení jejich provozu v dubnu. Chceme postupně vrátit prostory sportovních a výstavních hal jejich původnímu využití. Všechna velkokapacitní očkovací centra se do konce srpna přesunou do nemocnic. Očkování tak bude pokračovat tam, kde původně začalo,“ sdělil Petr Severa, krajský koordinátor očkování proti onemocnění COVID-19.

V očkovacím centru na výstavišti byly za celou dobu provozu od 10. května (tedy za 89 dní) podány desítky tisíc dávek očkovací látky (primárně Comirnaty od společnosti Pfizer/BioNTech). Plně naočkováno zde bylo více než 23 tisíc lidí.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Radim Tuček

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Velký letní koncert letos se letos dočkal změn a vylepšení
Další článekStvolínky: Vrcholem skautského tábora bylo rýžování zlata
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno