Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiSkvělá večeře a parádní film? V Roudnici na jednom místě!

Skvělá večeře a parádní film? V Roudnici na jednom místě!

Roudnice nad Labem – Udělejte si hezký večer! S partnerem, dětmi nebo klidně sólo… Máme pro Vás tip z Roudnice! V Caffé Říp si můžete dát výbornou večeři ze stálé nabídky a pak jít do kina na některou z filmových novinek. Jak kavárnu, tak i kino najdete ve zrekonstruovaném Kulturním domě Říp, takže nemusíte nikam přecházet. Nechte se hostit!

V nabídce Caffé Říp je třeba vepřová panenka s hříbkovou omáčkou a špeclemi, smažený sýr a hranolky, tortilla s kuřecím masem a zeleninou nebo grilované kuřecí prso s ledovým salátem a rajčaty. Dát si můžete víno, kávu, čaj nebo třeba horkou čokoládu – záleží jen na Vás, nabídka je široká.

A pokud jde o promítání, aktuálně si můžete zajít třeba na rodinný film Králíček Petr bere do zaječích nebo na komedii Deníček moderního fotra. Zajímavý bude určitě také výpravný  film Davida Ondříčka Zátopek věnovaný nejen sportovnímu, ale i životnímu příběhu jednoho z největších světových atletů všech dob, čtyřnásobného olympijského vítěze, Emila Zátopka. 

Celý promítací program najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -