KŘEŠICE: Vodní radovánky v Domově Na Pustaji si užilo 110 lidí

0
98

VIDEO: Když spojí síly piráti z Karibiku s Rusalkou je z toho pěkná mela. Vidět to bylo v Domově Na Pustaji v Křešicích. V závěru července se tady konal druhý ročník Vodních radovánek a právě tanec inspirovaný Rusalkou a zmíněnými Piráty akci zahajoval. Připravili si ho přímo zaměstnanci Domova Na Pustaji a měl velký úspěch. Byla to zároveň malá odměna pro klienty, kteří se do příprav Mořských radovánek zapojili. Uživatelé na letní oslavu připravili zahradu a pod dohledem personálu sami připravili bohaté občerstvení.
Mořských radovánek se zúčastnili nejen klienti Domova na Pustaji, ale také uživatelé ostatních zařízení Centra sociální pomoci. A i když s počasím to na začátku dne vypadalo všelijak, nakonec se umoudřilo a všechno dobře dopadlo. Druhý ročník akce byl navíc stejně originální jako první. Personál Domova na Pustaji si na tom dal totiž hodně záležet.
Akce by se v takovém rozsahu nikdy neuskutečnila, nebýt obrovského nasazení zaměstnanců a klientů Domova Na Pustaji. Pomohl i sponzor.
Někoho víc oslovila zábava, někdo si užil bohatou nabídku občerstvení.
Areál Domova Na Pustaji už je pochopitelně uklizen do původního stavu, ale na Vodní radovánky tady bezpochyby budou vzpomínat ještě dlouho.

- Naši partneři -
Předchozí článekKupte si knížku říkadel pro děti a pomozte hospici!
Další článekZačal předprodej vstupenek na Zahradu Čech
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno