Pondělí, 29 dubna, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiLetní čtvrtek pro děti opět s živými zvířátky

Letní čtvrtek pro děti opět s živými zvířátky

Litoměřice – I tento týden na děti a dospělé čeká zábava v atriu Kulturního a konferenčního centra Litoměřice. Dětské letní čtvrtky totiž pokračují i v srpnu. Ve čtvrtek 5. srpna na děti bude od 17 hodin čekat kontaktní mini zoo s živými zvířátky. Přivezou ji vědomičtí Andílci v kožíšku.

K pokoukání a k pomazlení budou na místě morčátka, králíčci, kuřátka, slepička, holoubci a také želva.

Připraveny budou také oblíbené výtvarné dílny.

V 18 hodin začíná pohádka – tentokrát v podání kočovného loutkového divadla Kozlík, které uvede pohádku „Jak šel Kozlík do světa.“ Pohádka vypráví o Kozlíkovi, který se vydal do světa, aby mohl vysvobodit princeznu. Musí splnit tři úkoly, které mu zadá černokněžník. Díky úkolům se z Kozlíka stane pracovitý odvážný a chytrý princ Kozlík. Pohádka má logopedický a výchovný přínos. A jestli si Kozlíka princezna vezme? To se ukáže na závěr.

Vstupné: 60,- Kč

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -