Čtvrtek, 25 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiHradozámecká noc v Ploskovicích nabídne bohatý program

Hradozámecká noc v Ploskovicích nabídne bohatý program

Ploskovice – Víte, že poslední červencová sobota bude na Státním zámku Ploskovice plná zážitků? 31. července se tady zabaví malí i velcí. Ploskovický zámek se totiž připojuje k projektu Národního památkového ústavu s názvem „Hradozámecká noc.“

Program u příležitosti tohoto dne začíná už v deset hodin dopoledne, kdy můžete do zámeckého parku přijít na „Keramické trhy.“  O této akci jsme psali ZDE.

Samotná Hradozámecká noc začíná jako každý rok v 18 hodin. V zámeckém parku bude pro děti připraven zábavný program s Pohádkovým divadlem Marka Dobrodinského. Na malé návštěvníky čeká hodinu a půl dlouhé pásmo písniček a soutěží o ceny. Vstupné – 120,- Kč.

Od 20 do 22 hodin budou probíhat kostýmované prohlídky zámeckých interiérů. Prohlídky budou oživené scénkami z historie panství. Kapacita prohlídek je omezena, své místo si proto předem rezervujte na telefonním čísle  416 749 092 nebo na e-mailu ploskovice@npu.cz.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -