Sobota, 4 května, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaKriminalisté hledají totožnost muže utonulého v Ohři

Kriminalisté hledají totožnost muže utonulého v Ohři

Litoměřice – Litoměřičtí kriminalisté se obrací na veřejnost z žádostí o pomoc při vyšetřování několik let starého případu. Třicátého dubna 2006 bylo u řeky Ohře v katastru Českých Kopist nalezeno ve větvích stromu zaklíněné částečně mumifikované tělo utonulého muže, který zřejmě zemřel v době předešlých povodní, cizí zavinění na úmrtí bylo vyloučeno.

Totožnost zesnulého muže se v té době nepodařilo zjistit ani za využití všech dostupných kriminalistických metod. Postupem času se v podobných případech začala využívat kresebná rekonstrukce obličeje podle lebky, proto jsme požádali o pomoc antropologa Kriminalistického ústavu.

Znalec zpracoval čtyři varianty pravděpodobné podoby muže, které vznikly kombinací klasické kresebné metody a využití počítačového softwaru wPoridos.

Pokud muže na fotografiích poznáte, kontaktujte prosím litoměřické kriminalisty na tel. Č. 974 436 456, nebo poznatky sdělte na linku 158, za pomoc předem děkujeme.

Autor: Daniel Vítek

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -