V Litoměřicích začíná „Letní škola keramiky“

0
40

Litoměřice – Chcete si vyzkoušet práci s hlínou? Chcete si vlastnoručně vyrobit talíř, hrneček nebo třeba cedulku na dveře? Přijďte do Keramikafé Dlouhánka v Litoměřicích! Právě tam začíná „Letní škola keramiky,“ což je příležitost pro úplné začátečníky i pro pokročilé, kteří nepotřebují vedení.

Dorazit mohou ti, kteří zatím nevědí, zda je keramické tvoření pro ně to pravé a chtějí si to nezávazně vyzkoušet. Vítáni jsou ovšem i lidé, kteří už mají s hlínou zkušenosti a chybí jim vybavení  dílny. V Keramikafé Dlouhánka mohou nerušeně tvořit a realizovat své projekty.

K tomu Vám tady dají kávu, něco k zakousnutí a poskytnou Vám veškerý servis.

Cena je 200,- Kč za hodinu. V ceně je čas s lektorem, veškerý materiál, hlíny, engoby, glazury, výpaly výrobků. Kapacita Dlouhánky je omezená na šest osob. Platit můžete na místě  v hotovosti i bankovním převodem.

Keramikafé Dlouhánka v Litoměřicích je otevřena každý všední den od 10 do 17.30 hodin. Po dohodě je možné dorazit i v sobotu.

Stačí napsat e-mail na alena.bachova@email.cz nebo zavolat na  602 260 102. Pokud se nedovoláte, napište zprávu. Majitelka Dlouhánky Alena Bachová se Vám ozve hned, jakmile to půjde.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekFarní charita Litoměřice mění název
Další článekKnihovna Karla Hynka Máchy bude mít novou ředitelku
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno