Čtvrtek, 25 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiLetní čtvrtek tentokrát s šermíři a loutkovým Divadlem potulného čajovníka

Letní čtvrtek tentokrát s šermíři a loutkovým Divadlem potulného čajovníka

Litoměřice – Litoměřická série zábavných odpolední pro děti  – „Letní čtvrky“ – je v plném proudu. Tento týden – 29. července –  se v atriu Kulturního a konferenčního centra můžete těšit šermíře z litoměřického Slavoje a tradičně také na pohádku, kterou tentokrát obstará pouliční Divadlo potulného čajovníka.

Program, který proběhne za každého počasí, začíná v 17 hodin. Na děti kromě soutěží a šermířských ukázek čekají také výtvarné dílničky. V 18 hodin začne pohádka s názvem  Čaj pro princeznu Vřeštilku.

Pohádka o podvodném lékaři, který se snaží uzdravit sultánovu dceru, je plná písniček a humoru a všechny děti se do ní aktivně zapojí. Poselstvím pohádky je skutečnost, že na každou lež se vždycky přijde.

Divadlo potulného čajovníka vzniklo v roce 2013 jako divadlo jednoho herce, spousty šťastných loutek a krásných kulis.

Vstupné: 60,- Kč.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -