Pátek, 19 dubna, 2024
8 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyV Třebívlicích bude hrát a zpívat kapela JELEN

V Třebívlicích bude hrát a zpívat kapela JELEN

Třebívlice – Už máte lupeny na čtvrteční koncert kapely Jelen? Tato ryze pánská (a také rok od roku oblíbenější) partička bude ve čtvrtek 29. července koncertovat v areálu třebívlického vinařství Johann W.

JELEN v Třebívlicích vystupuje v rámci festivalu Hudba na vinicích. Koncert začíná ve 20 hodin, areál bude otevřený od 18 hodin.

Většina vstupenek (v tuto chvíli 70 % všech lístků) už je fuč, tak neváhejte!

 Akustická kapela s nápaditou tvorbou, kterou označuje jako „roots music“ – to je kapela JELEN. První album – „Světlo ve tmě“ – jí vyšlo v roce 2014. Věděli jste, že jeden z nejoblíbenějších singlů kapely – „Magdaléna“ – vznikl v tramvaji?

Skupina si cení toho, jak vnímavě jejich fanoušci textům písní naslouchají. „Lidé nám často říkají, že zpíváme vesele o smutných věcech, což se mi vlastně moc líbí,“ říká frontman kapely Jindra Polák a připomíná, že právě konce jsou často začátkem něčeho nového. „Nechceme malovat svět narůžovo, ale ani depkařit. Ze smutku, který člověk prožívá a který je reálný, se totiž dá vyzpívat, i o tom jsou naše písničky,“ dodává. 

Lístky na čtvrteční koncert v Třebívlicích se dají koupit ZDE.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY

Úvodní foto: Kamil Klembara

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -