Úterý, 23 dubna, 2024
3.2 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoLetní kino Vás vezme na výlet do Mexika

Letní kino Vás vezme na výlet do Mexika

Litoměřice – Letní kino na Střeleckém ostrově v Litoměřicích Vás ve středu 28. července vezme na večerní výlet do Mexika! Přijďte ve 20 hodin.

V areálu na Vás bude čekat občerstvení  Chunky Donkey s mexickými specialitami. Přibližně ve 21.30 začne projekce filmu Frida se Salmou Hayek v hlavní roli (2002). Jedná se strhující dvouhodinové životopisné drama, vyprávějící příběh Fridy Kahlo.

Extravagantní malířka neochvějně a otevřeně sdílela svůj život s Diegem Riverou, s nímž jako mladá vzala svět umění útokem. Od jejího komplikovaného a trvalého vztahu s učitelem a manželem, přes skandální a kontroverzní milostnou aféru s Leonem Trotským, až k jejím provokativním a romantickým pletkám se ženami, snímek zaznamenává odvážný a nekompromisní život této slavné mexické umělkyně, která se do dějin zapsala také jako politická, umělecká a sexuální revolucionářka.

Snímek Frida, který v roce 2003 získal šest nominací na Oscara, z nichž jedna připadla i Salmě Hayekové za její výkon v hlavní roli a dvě film proměnil (za nejlepší hudbu a masky), pojednává o pozoruhodné ženě, která vedla nezapomenutelný život.

Vstupné na film: 120,- Kč.

Vstup pouze do areálu na jídlo možný bez vstupenky, dveře jsou otevřeny!

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

TRAILER K FILMU je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -