Domov Na Svobodě slaví 60 let bohatým programem pro veřejnost

0
169

Čížkovice – Domov Na Svobodě v Čížkovicích, jedno ze zařízení Centra sociální Litoměřice, bude zítra –  ve středu 21. července – slavit už šedesáté výročí své existence. A bude to parádní párty ve velkém stylu – od 10 až do 16 hodin. 

Připravena je celá řada atrakcí – skákací hrad,  zoo koutek i malování na obličej. V areálu Domova bude řada stánků a v rámci kulturního programu se můžete těšit na divadlo, šermířské vystoupení i na zpěv a tanečníky.

Dorazí například Sváťovo dividlo s pohádkou „Koblížek na cestách“ (ve 14 hodin), taneční skupina Funky Dangers (v  15 hodin) nebo libochovická Skupina historického šermu Lepus (od 16 hodin).

V prodejních stáncích se představí neziskové organizace a sociální zařízení ze širokého okolí.

Na akci bude vstup i občerstvení zdarma – připraveny jsou například palačinky, klobásy, zmrzlina a limonáda.

Domov najdete na adrese Na Svobodě 172, Čížkovice. Zařízení je určeno pro osoby od 3 do 35 let s mentálním nebo kombinovaným postižením, které mají sníženou soběstačnost.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Vítání občánků – 13. 7. (reportáž)
Další článekBROCNO: Brocenská pouť byla plná radosti
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno