Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda vaří i o prázdninách, tento týden třeba řízky...

Gastrocentrum Pohoda vaří i o prázdninách, tento týden třeba řízky nebo buchtičky s krémem

Litoměřice –  Nechce se Vám (nebo z jakéhokoliv důvodu nemůžete) vařit? Nechte to na Gastrocentru Pohoda! V Litoměřicích má hned tři jídelny, ve kterých se dobře najíte každý všední den.  Vybrat si můžete ze čtyř jídel – polévka samozřejmostí. Za hlavní jídlo zaplatíte 72,- Kč.

V úterý 20. července si můžete dát vepřovou krkovičku s dušeným špenátem a bramborovým knedlíkem,  bramborovové placky s kukuřicí a dušenou zeleninou nebo vepřové ledvinky na cibulce s rýží. Smažený karbanátek s bramborem je klasika, která nezklame a v letním dni určitě přijde vhod i těstovinový salát s balkánským sýrem. Polévka je v úterý fazolová s kysaným zelím.

Ve středu 21. července bude v hlavní roli pekingské maso s rýží, přírodní kuřecí řízek se šťouchaným bramborem a boloňské špagety. Z lehčích jídel si můžete dát bulgur salát s kuřecím masem. Středeční polévka je rajčatová s těstovinou.

Ve čtvrtek 22. července přijďte na kuřecí závitek s dušenou rýží nebo na šopský salát. Zájem bude určitě taky o podřipský guláš s bramborovým knedlíkem. Zájem by mohl být také o smažené žampiony s bramborem a tatarkou. Polévka bude hovězí zeleninová s játrovými noky.

Konec týdne bude v pátek 23. července patřit hlavně kuřecím řízkům s bramborovou kaší  a dukátovým buchtičkám s vanilkovým krémem. Chutnat bude určitě taky debrecínská pečeně s knedlíkem. Z lehčích jídel je v pátek v nabídce těstovinový salát s kuřecími nugetkami. Pro milovníky polévek je připravena poctivá šumavská bramboračka s kuřecím masem.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v Litoměřicích v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a na Mírovém náměstí, v průchodu vedle městského úřadu.

Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -