Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoAmerický večer v letním kině nabídne koncert, speciality z grilu a parádní...

Americký večer v letním kině nabídne koncert, speciality z grilu a parádní film!

Litoměřice – Letní kino na Střeleckém ostrově v Litoměřicích opět připravilo tematický večer s hudbou, pohoštěním a filmem. Přijďte si  ho užít už tento pátek 16. července od 20 hodin! Projekce filmu začne ve 21.30.

Tentokrát na Vás čeká večer v americkém stylu. Akce začne ve 20 hodin koncertem bluegrassové kapely Professional Deformation. K dobré hudbě si můžete dát třeba grilovaná vepřová žebírka s BBQ omáčkou a další dobroty.

Na koncert je vstupné dobrovolné, lístek je potřeba zakoupit pouze na film, který začne cca ve 21.30 hodin. Připraven je snímek La La Land – moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly. Lístky na projekci zakoupíte ZDE. Promítá se za každého počasí.

Tematický večer podpořilo město Litoměřice.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -