Čtvrtek, 25 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKeramická kavárna Dlouhánka pořádá příměstské tábory pro děti

Keramická kavárna Dlouhánka pořádá příměstské tábory pro děti

Litoměřice – Keramická kavárna Dlouhánka v Litoměřicích pořádá téměř celé prázdniny letní příměstské tábory pro děti od osmi do čtrnácti let. Pokud tedy zatím nemáte pro svoji ratolest  na následující týdny  program, podívejte se, co Keramikafé nabízí. Vybírat můžete z táborů zaměřených čistě výtvarně a kreativně nebo z táborů, na kterých si děti kromě tvoření procvičí také cizí jazyk s rodilým mluvčím.

Tábor probíhá vždy od pondělí do pátku od 8 do 16 hodin. Cena je 3500,- Kč, přičemž zahrnuje také teplý oběd, svačiny, pitný režim a veškerý materiál potřebný k tvoření. Tábor je vhodný pro pokročilé i pro úplné začátečníky. Pokud jde o jazyk, na výběr je angličtina i němčina.

Maximální počet dětí pro jeden turnus je 10. Keramické výrobky, které děti vytvoří během tábora, si odnesou s sebou domů. V rámci týdne se mimo jiné naučí, že hlína je sice bláto, ale dá se zkrotit. Ústředním tématem letošních prázdnin jsou hmyzí domečky. Děti se dozví, jak hotel pro brouky funguje a proč je na zahradě nebo v parku důležitý.

Ke každému dítěti bude Keramikafé Dlouhánka přistupovat individuálně a v pohodové atmosféře. Nejdůležitější ze všeho je, aby děti tvoření a aktivity bavily.

Více informací a přihlášky najdete ZDE.

Případně se nebojte napsat e-mail na alena.bachova@email.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -