Pondělí, 29 dubna, 2024
19.5 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyAltros Rockfest sází na českou klasiku i zahraniční hosty

Altros Rockfest sází na českou klasiku i zahraniční hosty

Roudnice n. L. – Bígbítové Vítkovo kvarteto, punkový Volant, brutální Fleshless nebo temný metal v podání ruských Welicoruss. Stručný výčet vystupujících slibuje, že o žánrové kontrasty na oblíbeném rockfestu opět nebude nouze.

Jednadvacátý ročník původně lovosického Altros Rockfestu se uskuteční již podruhé v zámecké zahradě v Roudnici nad Labem o víkend 9. a 10. července 2021. Pestrou směsicí žánrů kytarové hudby se pořadatelé budou opět snažit uspokojit všechny rockery a rozšířit jim obzory. „Žánrové kontrasty nás moc baví a za ty roky se osvědčily. Nemáme problém dát hned za sebe folk rock a black metal,“ směje se pořadatel Jan Štok. „Řada návštěvníků si zde tak poslechne kapely, na které by se sami nevydali. Mnohokrát nám potom děkují za možnost vidět a slyšet něco zcela nového,“ doplňuje Štok, který otěže vedení festivalu i sdružení Altros vzniklého v roce 2000 převzal před jedenácti lety.

Kromě jmenovaných Welicoruss, Vítkova Kvarteta, Volant a Fleshless se představí legendární Debustrol, zpěvák holandských Haymaker Tim Steinfort, pankáči V.V.Ú., ústecký Brajgl nebo indie rock v podání Holborn Stereo. Vše doplní řada regionálních kapel.

Kromě muziky se mohou návštěvníci po celý víkend těšit na vege i nevege občerstvení, venkovní verzi Cabarét Music Bar, antikvariát a skvělá vína od lovosické Čajovny – vinotéky bez názvu. Proběhne také tradiční soutěž pití piva z tupláku na čas, kde se soutěžící budou pokoušet překonat pětivteřinový rekord.

Kompletní program a aktuality naleznete na www.altrosrock.info, vstupenky v předprodeji je možné zakoupit na www.kulturaroudnice.cz. Mediálním partnerem je Litoměřicko24.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -