Středa, 8 května, 2024
14.7 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaVražda v Libochovicích - podezřelého vyslýchá policie!

Vražda v Libochovicích – podezřelého vyslýchá policie!

Libochovice – Milovnici koček v Libochovicích umlátil ve středu večer mladík ze severu Čech. K brutální vraždě ženy z Libochovic došlo ve středu večer v Pivovarské ulici v Libochovicích. Podle našich informací měl mladík údajně rodině pomáhat a nakonec se z něho vyklubal vrah.

Policie po něm pátrala celou noc a ve čtvrtek před polednem ho policisté zadrželi. Podle policistů je podezřelý nyní vyslýchán a probíhají další úkony vyšetřování. Policejní technici a vyšetřovatelé se do domu opět vrátili ve čtvrtek v odpoledních hodinách, kde zajišťovali další stopy.

Podle informací z místa neštěstí k odhalení pachatele pomohly kamerové záznamy z městské policie. Místní obyvatelé většinou ani nevěděli, že se něco v ulici děje. „Koukala jsem z okna a viděla několik policejních aut a bylo slyšet vrtulník. Jo, paní jsem znala, ale nějak moc nekomunikovala a někdy ani nepozdravila. Prý měla ráda kočky a pomáhala nějakému útulku,“ říká jedna z přihlížejících žen.

Policisté zatím uvalili na případ informační embargo a další informace poskytnou na tiskové konferenci, pravděpodobně v pátek.

Autor: Karel Pech

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -