Keramická kavárna Dlouhánka pořádá dva výtvarné podvečery! Přihlaste se a vyrobte si svícen!

0
83

Litoměřice – Keramikafé Dlouhánka v Litoměřicích se pomalu ale jistě vrací k normálnímu provozu. Důkazem toho jsou „Dva výtvarné podvečery s keramikou a barvami.“ První z nich proběhne už v pondělí  28. června od 17 hodin. Vlastnoručně si můžete vytvořit keramický svícen – vyřezávanou kouli s vyobrazením motýla.

V pondělí 28. června si v Keramikafé vytvoříte základní tvar a prořezy.Vaše výtvory poté musí uschnout a projít prvním výpalem, takže za týden, v pondělí 5. 7. 2021, od 17 do 20 hodin budete svůj svícen zdobit a malovat.

Hotový výtvor si po výpalu vyzvednete na Dlouhánce.

Cena workshopů (obou dohromady) je 1250,- Kč. Kapacita akce je 10 osob.

Workshopy probíhají ve spolupráci s výtvarnicí Danielou Netolickou ze Žitenic, která Vám poradí, jak to zařídit, aby to Vašemu motýlovi na svícnu slušelo.

Máte-li o výrobu originálního svícnu zájem, kontaktujte keramičku Alenu Bachovou na telefonním čísle 602 260 102. Pokud se Aleně nedovoláte, pošlete SMS – ozve se Vám zpět.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

KERAMIKAFÉ DLOUHÁNKA je na facebooku ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekHOŠTKA: Děti si zorganizovaly v Hoštce zábavné odpoledne
Další článekŠTĚTÍ: ZŠ Ostrovní získala statut Fakultní školy PF UJEP v Ústí nad Labem
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno