Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceVinařské Litoměřice tento víkend nezklamou

Vinařské Litoměřice tento víkend nezklamou

Litoměřice – Víte, že dnes  – 25. června – v 15 hodin bude slavnostně zahájen 19. ročník největší prodejní výstavy českých vín s názvem „Vinařské Litoměřice?“ Degustace toho nejlepšího, co nabízejí české a moravské (ale i zahraniční) vinné sklepy, bude probíhat ve foyer Kulturního a konferenčního centra a v atriu Hradu Litoměřice. V pátek Vinařské Litoměřice začínají ve 13 hodin, v sobotu 26. června můžete degustovat už od 10 hodin dopoledne.

Degustace probíhají na stáncích jednotlivých vystavovatelů. O doprovodný program se postará cimbálová muzika Slovácko s Jožkou Šmukařem.

Vstupné je na oba dny 250,- Kč, v ceně je zahrnuta degustační sklenička s logem akce.

Akci pořádá ORTOPEDICKÉ CENTRUM S. R. O. ve spolupráci s městem Litoměřice, Cechem českých vinařů a Městskými kulturními zařízeními Litoměřice.

Výstavě předchází soutěž vín s mezinárodní účastí. Do té letošní bylo přihlášeno 114 vinařů s více než šesti sty vzorky z celého světa.  Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhne dnes v 17 hodin.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -