Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZUŠ Lovosice pořádá zábavné odpoledne pod širým nebem

ZUŠ Lovosice pořádá zábavné odpoledne pod širým nebem

Lovosice – Žáci a učitelé  Základní umělecké školy Lovosice letos kvůli covidu a vládním nařízením zatím neměli moc možností předvést, co všechno umí a co se v uplynulém roce (distanční výuce navzdory) naučili. Vynahradí si to zítra – ve středu 23. června ve 14 hodin.

Pro veřejnost ZUŠka pořádá odpoledne s názvem „Tvoříme a hrajeme za školou.“ Jak už název napovídá, uskuteční se pod širým nebem – za budovou školy. Připraven je hudební program, výstava zdejších výtvarníků a prezentovat se bude i dramatický obor.

Můžete si popovídat s učiteli, seznámit se s tím, co Základní umělecká škola Lovosice nabízí a získat všechny informace o výuce. Nebo se přijďte jen tak podívat a podpořit mladé umělce!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -