Úterý, 19 března, 2024
-1.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiV sobotu se s dětmi vydejte do Třebenic! Připravená stezka s úkoly...

V sobotu se s dětmi vydejte do Třebenic! Připravená stezka s úkoly přinese zábavu i poučení!

Třebenice – Víte, že tuto sobotu 19. června bude v Třebenicích zábavná stezka s úkoly? Pro rodiny s dětmi i pro zvídavé jednotlivce je připraveno třináct zastavení. Na každém zastavení bude potřeba splnit úkol – vědomostní, pohybový nebo výtvarný. Pokud to zvládnete, v cíli na Vás čeká pěkná odměna – a také občerstvení.

Start je mezi 14. a 15. hodinou (individuálně) z horního nádraží Třebenice – město.

„Na nádraží budeme účastníkům rozdávat mapky a také hrací karty, do které budou sbírat razítka. Cíl je na fotbalovém hřišti. Trasa je dobře označená fáborky a přírodními šipkami, takže určitě nikdo nezabloudí. V cíli na všechny čekají odměny a pro děti navíc překvapení, které v parném dni určitě přijde vhod,“ uvedla radní města a členka kulturní komise Klára Pospíšilová.

S sebou přibalte svačinu a hlavně dostatek pití. V případě nepříznivého počasí se akce nekoná.

Více informací poskytne Klára Pospíšilová na telefonním čísle 731 225 353.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -