Zaměstnanci MONDI Štětí pomáhali v řepnickém útulku

0
67

Řepnice – Řepnický Psí domov je zase o něco hezčí. V závěru května sem totiž přijelo jedenáct párů rukou navíc, aby zdarma pomohlo s pracemi, na které se v útulku pro samý frmol běžně nedostává.

Zaměstnanci MONDI Štětí v útulku pomáhají rádi a pravidelně. V pátek 28. května posekali trávu, natírali, rovnali povrch ve výbězích psů, připravovali kotce na nátěry a mnoho dalšího.

„Byla to opravdu velká pomoc, kterou útulek potřeboval. Jsme za ni velmi vděční. Navíc jsme se dozvěděli, že jsme uspěli v projektu PATRIOT, v němž jsme byli přihlášení a od společnosti MONDI dostaneme i finanční dar. Bude využitý ve prospěch rekonstrukce útulku, která již probíhá,“ uvedla majitelka Psího domova Milena Maskulanisová.

- Naši partneři -
Předchozí článekLitoměřický pivovar zahajuje provoz, přijďte se podívat a ochutnat pivo Kalich!
Další článekLITOMĚŘICE: Na Muzejní noc zve 8 kulturních institucí
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno