Hlasujte v Tescu pro Farní charitu Litoměřice! Podpoříte tak výlety pro seniory!

0
65

Litoměřice – Víte, že Farní charita Litoměřice postoupila v grantovém programu společnosti TESCO  „Vy rozhodujete, my pomáháme“ se svým projektem mezi tři nejlepší? Až dostanete u pokladny v TESCU při placení žetonky, hlasujte pro ni!

Farní charita Litoměřice tak může od společnosti TESCO dostat až 30 tisíc korun. Za tyto peníze chce seniory vzít na výlety do přírody.

„V důsledku koronavirových opatření byli naši senioři téměř rok uzavřeni za zdmi našeho domova na Dómském pahorku v Litoměřicích. To jak voní louka, proudí voda v potoce, šumí vítr v korunách stromů, už možná úplně zapomněli. Ale jejich život by pro ně neměl končit za oknem jejich pokoje. Chtěli bychom našim klientům opět přiblížit pocity, které jim může dopřát pouze pobyt v ryzí přírodě. Proto chceme prostřednictvím našeho projektu získat finanční prostředky potřebné na zorganizování výletů pro naše klienty do českých luhů a hájů, kde budou moc dobít energii, které jim za poslední rok tolik ubylo,“ vysvětluje manažer rozvoje a investic Jan Kučera.

Hlasovat pro Farní charitu můžete až do 11. července. A to v prodejnách TESCO v Roudnici nad Labem, ve Štětí, v Mělníce nebo v Neratovicích.

Výsledky budou vyhlášeny nejpozději 26. července.

- Naši partneři -
Předchozí článekTEREZÍN: Do Památníku opět začínají přijíždět žáci a studenti škol
Další článekŠTĚTÍ: Na Husově náměstí proběhne letní koncert
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno