Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceV Lovosicích bude víkendový kurz pro pečující, zodpoví otázky a naučí dovednosti

V Lovosicích bude víkendový kurz pro pečující, zodpoví otázky a naučí dovednosti

Lovosice – Pečujete (nebo budete pečovat) o někoho blízkého a nejste si jisti jak na to, nebo jestli to děláte správně? Využijte víkendový kurz, který se bude konat v Lovosicích. Ve spolupráci se Sociálními službami města Lovosice ho pořádá organizace „Pečuj doma.“

Na třídenním kurzu, který je pro účastníky zdarma, si můžete nacvičit ošetřovatelské techniky, zeptat se na vše, co Vás v souvislosti s pečováním zajímá, nebo si vyměnit zkušenosti s ostatními.

Není potřeba absolvovat celý kurz, z programu si můžete vybrat jen to, co Vás zajímá. Kurzy hostí lovosický Dům s pečovatelskou službou, který najdete na adrese 28. října 1200/5.

Probíhat budou od 25. do 27. června. Každý den je rozdělený do dvou bloků – dopoledne od 8 do 14 hodin a odpoledne od 14.30 do 20 hodin. Součástí kurzu je sociálně právní minimum.

Celá akce je určena pro laické pečující, kteří se starají o své blízké.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -