Úterý, 30 dubna, 2024
27.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceSlovan Litoměřice je opět na palubovkách

Slovan Litoměřice je opět na palubovkách

Litoměřice – O víkend 5. – 6. 6. Slovan Litoměřice zorganizoval 2 turnaje – „Turnaj ke dni dětí (kategoorie U13)“ a „(Mini)turnaj žen.“

Hráčky ročníku 2009 až 2012 sehrály turnaj kategorie U13, v rámci kterého přivítaly na domácí palubovce týmy z Loun a Varnsdorfu. Holky obě dvě utkání s přehledem zvládly, zvítězily rozdílem třiceti a čtyřiceti bodů. Pochvala patří všem patnácti bojovnicím, které po osmi měsíční zápasové pauze předvedly koukatelný a týmový výkon, spousta hráček proměnila své první zápasové body a byla vidět obrovská chuť hrát. Díky i fanouškům všech tří klubů za vytvoření krásné kulisy. Poděkování patří i soupeřům, už se těšíme na další společné zápasy a zážitky.

Ženy Slovanu si více než po roce a čtvrt zahrály opět nějaké zápasy. Na „mini“ nedělní turnaj k  nám zajely týmy HB a Brandýsa. Na rozcvičení tedy slušná nálož, protože HB tvoří extraligové U19 a Brandýs od loňské sezony je prvoligový. S týmem „rychlého protiútoku“ HB jsme držely krok v první půlce, kterou jsme dokonce vyhrály.Ve druhé již HB dominovalo a zvítězilo o 38 bodů. V druhém zápase s Brandýsem se naopak nepovedl začátek utkání, v průběhu zápasu jsme se zlepšovaly a porážka o 8 bodů je přívětivá. Tým žen hráje bez několika opor a je zjevné, že sehrání se bude nutně vyžadovat dostatek tréninkového úsilí. Turnaj byl v každém případě pro náše ženy velmi prospěšný.

O víkend 12.- 13.6. odehrály naše dorostenky kvalifikaci o extraligu U19

V sobotu a v neděli 12.- 13.6. odehrály naše starší dorostenky (U19) kvalifikaci o extraligu, šlo o 4 náročná utkání v Jablonci nad Nisou. Naš hráčky podaly velmi slušný výkon, kdy z druhým postupujícím, domácím týmem z Jablonce, vedl ještě 4 minuty před koncem utkání.

Ikdyž se nepodařilo postoupit, tak tým odehrál po velmi dlouhé době velmi kvalitní zápasy a už se těšíme na výkony v další sezóně.

Autor: David Matuška

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -