Neděle, 28 dubna, 2024
10.8 C
Litoměřice
DomůObceMalé ŽernosekyPutování po vinicích Malých Žernosek bude už tuto sobotu

Putování po vinicích Malých Žernosek bude už tuto sobotu

Malé Žernoseky – Procházka úžasnou krajinou spojená s degustováním toho nejlepšího vína přímo mezi vinicemi. Tak bude vypadat akce, která se tuto sobotu 19. června  uskuteční v Malých Žernosekách. Vyrazit můžete i s kočárkem nebo s pejskem na vodítku.

Putování po vinicích Malých Žernosek začíná v 10 hodin dopoledne, probíhat bude až do 20. hodiny večerní. Na akci není žádný hromadný start, vyrazit můžete prakticky kdykoliv se Vám zachce.

Odstartovat je možné z těchto míst: Vinařství Sv Tomáše, vinice nad železniční zastávkou Malé Žernoseky, rozcestí u vinic malovinařů při cestě na Dobraj.

Na trase můžete ochutnat vína z Vinařství sv. Tomáše a produkci vinařů Pavla Bulína, Zbyňka Grunta a Michala Závady. Vinařství sv. Tomáše bude mít v sobotu otevřené i sklepy.

Degustovat se bude za žetony – 1 žeton = 5 Kč. Žetony je možné si průběžně dokupovat, nemusíte se snažit předzásobit se předem.

Startovné je 200,- Kč. V ceně startovného je degustační sklenička, nosička na skleničku, voda, mapa trasy a symbolické tři žetony. Vinaři budou lidem nalévat pouze do skleniček k této akci. Na trase je k dispozici WC i občerstvení.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -