Čtvrtek, 18 dubna, 2024
3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda tento týden láká například na kuře na paprice a na...

Gastrocentrum Pohoda tento týden láká například na kuře na paprice a na buchtičky s krémem

Litoměřice – Chcete se dobře najíst za sympatické ceny? Zkuste některou z jídelen Gastrocentra Pohoda v Litoměřicích. Najdete je na třech místech ve městě a každý všední den tady můžete vybrat z pěti hlavních jídel. Jídlo na místě nebo s sebou – jídelny už jsou otevřené.

Najíte se za 72,- Kč + 9,- Kč polévka.

V pondělí 14. června si můžete pochutnat na kuřecím stehnu na paprice s rýží nebo na vepřovém mase se žampionovou omáčkou a knedlíkem. Nezklame určitě ani těstovinový salát s kuřecím masem a domácí sekaná s bramborovou kaší. Své příznivce si určitě najdou i palačinky s marmeládou. Polévka je hovězí zeleninová s ovesnými vločkami.

V úterý 15. června budou k mání vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem  a Frankfurtská pečeně s dušenou rýží. Nezklame ani studentský řízek s bramborovou kaší. V úterní nabídce najdete také Succotash – jídlo, které se překládá jako „rozbitá jádra.“ Jedná se směs, jejímž základem jsou fazole a kukuřice, ke kterým se přidává maso a další ingredience. Pokud na to nemáte odvahu, vsaďte na čočkový salát. Polévka bude květáková.

Ve středu si můžete dát řízek Ondráš s bramborem nebo malostranskou kotletu s těstovinami. Své příznivce si určitě najdete také bramborový závin s dušeným špenátem a maso dvou barev s kari rýží. Pro milovníky lehčích jídel a salátů bude ve středu připraven kuřecí salát s paprikou a fazolemi. Polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

Čtvrteční polévka bude hrstková. Tahounem nabídky tohoto dne je kuřecí přírodní řízek s bramborovou kaší a boloňské špagety se sýrem. Neprohloupíte ani, pokud vsadíte na květákový karbanátek s bramborem a zeleninový salát s hermelínem a kuskusem. Bude také vepřový plátek po vídeňsku.

V pátek 18. června si určitě dejte dukátové buchtičky s vanilkovým krémem – jsou výborné. Pokud nepatříte k milovníkům sladkých jídel, určitě Vás osloví smažený kuřecí řízek se šťouchaným bramborem. Servíruje se také klasika všech klasik – srbské rizoto s červenou řepou a cikánský guláš s knedlíkem. Nezklame ani těstovinový salát s kuřecími nugetkami. Páteční polévka je dršťková.

Pokud budete obědvat v některé z jídelen Gastrocentra Pohoda, přijďte na jídlo od 10.30 do 14 hodin. Jídelny naleznete v Litoměřicích, v ulicích Žižkova 2, Na Vinici 2244 a na Mírovém náměstí – v průchodu vedle městského úřadu.

Více informací najdete ZDE.

Úvodní foto je ilustrační. Autorem obrázku je Tomáš Rubín.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -