Roudnická galerie bude mít tento pátek otevřeno i večer, láká na bohatý program

0
72

Roudnice nad Labem – Galerie moderního umění v Roudnici nad Labem zažije tento pátek 11. června Galerijní noc. Provozní  doba galerie bude prodloužena až do 22 hodin a čeká na Vás bohatý kulturní program. Mimo jiné třeba originální fotokoutek nebo venkovní koncert hned dvou místních kapel.

Celá akce odstartuje v 17.30 večer, komentovanou prohlídkou a slavnostním zakončením výstavy „KONCEPTY ZRCADLENÍ.“ O expozici Vám bude vyprávět kurátorka výstavy Magdalena Deverová a autor instalace Richard Loskot.

Od 19.15 bude venku před galerií hrát populární roudnická punk-rocková kapela Louty a od 20.45 až do konce večera kapela BLUEROOM.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

Upozornění: Návštěva vnitřních prostor galerie je možná pouze s respirátorem. V galerii může být v tomtéž čase maximálně dvacet osob.

Venku před galerií bude i občerstvení.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Senioři na Dómském pahorku si užili grilování s živou muzikou
Další článekViděli jsme zatmění Slunce, občas mezi mraky…
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno