Roudnický košt v novém formátu a s dvaceti vinaři. Už tuto sobotu!

0
128

Roudnice nad Labem – Už tuto sobotu 12. června areál roudnického zámku zaplní vinaři. Od 10 hodin bude totiž probíhat „Roudnický košt“ – tradiční ochutnávka těch nejlepších českých vín. Letos poprvé pod širým nebem. Těšit se můžete na dvacet vinařů z litoměřické a mělnické podoblasti.

Košt bude probíhat ve venkovních prostorech před roudnickým zámkem – téměř na zdejší vinici. Těšit se můžete na živou hudbu, občerstvení a osobní setkání s vinaři.

Lístky už jsou v předprodeji – za 200 Kč je můžete zakoupit v Informačním a dopravním centru Podřipska v Roudnici nad Labem. Nebo si je kupte on-line na webu ZDE.

Každý návštěvník si před akcí musí vyzvednout v infocentru elektronický náramek, který na degustace vín bude dobíjet – slouží jako náhrada za klasické papírové žetony. Náramek je možné dobíjet na libovolnou částku. V ceně vstupenky je také originální sklenička s logem akce a katalog s kontakty na všechny vinaře.

Do areálu zámku je zakázaný vstup se psy. V den konání akce za vstupenku zaplatíte 220,- Kč.

- Naši partneři -
Předchozí článekKupte si domeček! Podpoříte Hospic sv. Štěpána!
Další článekV parku u roudnické galerie čeká na návštěvníky netradiční socha s překvapením
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno