Pátek, 26 dubna, 2024
5.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceBlíží se závod „24 hodin v běhu.“ Přidejte se!

Blíží se závod „24 hodin v běhu.“ Přidejte se!

Litoměřice – Víte, že v sobotu 12. června v 8 hodin ráno začíná v Litoměřicích vytrvalostní běžecký závod pro širokou veřejnost?

Akce je určena mužům i ženám. Zapojit se mohou také děti nebo týmy z řad rodiny či přátel. Cílem závodu je v průběhu čtyřiadvaceti hodin naběhat co možná nejvíce kilometrů. Zda poběžíte jeden dlouhý závod, nebo několik kratších, je jen na Vás. Stejně tak je na Vás volba terénu. Můžete běžet například podél Labe či Ohře nebo do kopečků Českého středohoří.

„Chceme touto akcí podpořit sportovní a komunitní aktivity ve městě Litoměřice. Chceme ukázat, že sportovat lze vždy a všude a sportovat může téměř každý. Chceme tímto projektem podpořit komunitního ducha v Litoměřicích. Lidé budou moci fandit, pozorovat běžce, potkávat je na stezkách města, v ulicích i v okolní přírodě, mohou tak naplno zažít atmosféru závodu,“ vysvětluje za pořadatele Helena Kotová.

Nezapomeňte si výsledky svých běhů zaznamenávat – postačí jakákoliv aplikace nebo fotka sportovních hodinek – důležité je, aby byl vidět datum, čas a počet kilometrů.

Po celou dobu závodu bude na Mírovém náměstí stánek, ve kterém budou závodníci dostávat startovní balíčky a také občerstvení – hroznový cukr, vodu a banány.

V ceně startovného (dospělí 180,- Kč, děti do patnácti let 150,- Kč, týmy 900,- Kč) je startovní číslo, stylová pamětní medaile a drobný dárek.

V neděli po závodě můžete svou účast oslavit formou pikniku na Střeleckém ostrově.

Závod pořádá spolek Rozběháme Česko – Rozběháme Litoměřice ve spolupráci se Zdravým městem Litoměřice a MA21.

Registrace k závodu je ZDE.

Více informací najdete TADY.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -