Sobota, 27 dubna, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiVyrobte si vlastní štokrle! Ve Sdílně Vás to naučí!

Vyrobte si vlastní štokrle! Ve Sdílně Vás to naučí!

Litoměřice – Institut technického vzdělávání Litoměřice připravuje řemeslný workshop pro rodiče s dětmi (i jednotlivce bez dětí), kteří si chtějí vyrobit něco vlastníma rukama a láká je práce se dřevem. V sobotu 19. června si pod vedením zkušených lektorů můžete vyrobit štokrle – dřevěnou stoličku na cokoliv Vás napadne.

Vyrábět se bude ze smrkového dřeva, příspěvek na materiál činí 200,- Kč. Stoličku můžete použít například na květiny, na obouvání,  na ryby nebo jen tak na podlez. Je všestranná a hodit se bude do každé domácnosti.

Workshop bude probíhat dopoledne i odpoledne. Dopolední skupina vyrábí od 9 do 13 hodin, odpolední skupina od 14 do 18 hodin. Na jeden termín se může přihlásit maximálně 15 osob. Workshop bude probíhat ve Sdílně – tyrkysovém domečku v Sovově ulici v Litoměřicích.

Přihlašujte se ZDE.

UDÁLOST NA FACEBOOKU najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -