Z Keramikafé Dlouhánka vyletěli motýli. Nechcete nějakého?

0
61

Litoměřice – Nestihli jste sobotní Májový jarmark na Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích? Velká škoda! Mezi prodejci byla i Keramikafé Dlouhánka – první keramická kavárna v Litoměřicích.

Ve stánku kromě jiného nabízela keramické motýlky. Jak se Vám líbí?

Pokud se do nějakého zamilujete, můžete ho mít! Dlouhánka je má k dispozici k volnému prodeji. Motýlků je nepřeberné množství druhů – někteří jsou pestrobarevní, jiní konzervativní, ladění do jedné barvy nebo do určitých barevných odstínů.

Motýlek může být milým dárkem pro radost  – Vám i Vašim blízkým. Po úpravě může motýlek sloužit i jako originální zápich do květináče.

Keramikafé Dlouhánka nabízí motýlky i tzv. čisté, nebarevné – dotvořit si je můžete dle vlastních fantazie. Klidně v pohodlí a v bezpečí domova. Majitelka Dlouhánky Alena Bachová Vám ráda poskytne rady, tipy na barvičky i návod.

Pokud byste rádi některému motýlkovi poskytli nový domov, volejte Alenu Bachovou – 602 260 102. Pokud se nedovoláte, napište SMS a Alena se Vám ozve zpět.

Možné je i napsat e-mail na alena.bachova@email.cz.

KERAMIKAFÉ DLOUHÁNKA je i na facebooku – ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekLovosické pečovatelky dostaly kola, ohlasy jsou skvělé
Další článekŠTĚTÍ: Městské koupaliště se chystá na sezónu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno