Na Májovém jarmarku bude i Keramikafé Dlouhánka! Přijďte se seznámit!

0
224

Litoměřice – Na Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích bude zítra – v sobotu 22. května – i Keramikafé Dlouhánka. Místní keramická kavárna bude mít svůj stánek na Májovém jarmarku!

Přijďte se podívat a koupit si něco pěkného domů nebo na zahrádku!  Jarmark bude na tržnici od 10 do 16 hodin.

U stánku Dlouhánky budou k mání třeba keramické obaly na květináče (které se dají použít i jako originální váza), trpaslíci (do kterých se vejde i čajová svíčka, takže večer a v noci mohou svítit) a motýli. Motýlka si přímo na místě můžete namalovat barvami dle své fantazie. Pokud si netroufnete, k prodeji budou i zcela hotoví.

U stánku se na Vás bude těšit přímo majitelka Keramikafé Dlouhánka Alena Bachová, která zodpoví všechny Vaše otázky. Dostanete i vizitku pro případ, že byste se do Dlouhánky chtěli přijít podívat – na léto jsou v plánu kurzy keramického tvoření a dokonce příměstské tábory pro děti.

KERAMIKAFÉ DLOUHÁNKA je na facebooku – ZDE.

Více informací poskytne také přímo majitelka Dlouhánky Alena Bachová – pište na
alena.bachova@email.cz.

- Naši partneři -
Předchozí článekRoudnice n/L: Galerie vystavuje dosud nenámé dílo Jaroslava Vožniaka
Další článekROUDNICE N.L.: Mladí kuchaři z Neklanky vařili s hvězdou svého oboru
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno